Handgemaakte accessoires en mijn belevenissen

Over

Hoi,Wie ik ben en hoe je kunt bestellen.

Vind jij die gehaakte poefen, dekens en omslagdoeken ook zo leuk? Houd jij ook van handgemaakte (woon)accessoires, kleding en dekens? Ik maak ze, en je kunt ze bij mij bestellen

Inspiratie

Als ik een project heb afgerond, dan publiceer ik dat op dit blog. Dat doe ik al en poosje. En sinds een tijdje combineer ik de MM met inzichten die ik heb opgedaan. Op het gebied van werken, duurzamer leven en goed in mijn vel zitten. Ook ik worstel – net als vele anderen – keuzes (durven) maken, balans in mijn leven en me prettig voelen. Ik ben al een tijdje op reis, doe fijne ontdekkingen en wil die graag met je delen.

Eerst vond ik het wel spannend om persoonlijker te worden. Tot ik bedacht dat ik dat van anderen ook heel fijn vind. Dus ik hoop je te kunnen inspireren. Alle beetjes helpen!

Flow

Ik ben in april 2013 begonnen met haken, als afleiding van al mijn ‘hoofd’werk en ging meteen een uitdaging aan. Ik gebruik het handwerken om tot rust te komen en inspiratie op te doen. Door te haken en breien kom ik een flow die me afleidt van het actieve denken. Dat geeft mij de mogelijkheid om de indrukken van de dag beter te verwerken en ook te koppelen. Heel vaak krijg ik tijdens het haken en breien inzichten die ik voor mijn werk heel goed kan gebruiken. Dus ik vind het niet alleen leuk om te doen, het is ook nog heel erg functioneel voor mij.

Ik

  • Woon met mijn lief, 2 kinderen (van 13 en 11) en kat in een fijn huisje met tuin op het zuiden.
  • Werk als freelance communicatie-adviseur voor diverse opdrachtgevers.
  • Hobby in de keuken, op dit blog, buiten en in de yogastudio.
  • Ben dol op dansen (kijken!), droom nog steeds van een chambre et table d’hôtes in Frankrijk
  • Ga op kampeervakantie met een vouwwagen. Na vier jaar de jaarlijkse huwelijkstest doorstaan te hebben vanwege het opzetten van de tent (het liefst midden op de dag bij 35 graden, de andere campingbewoners keken live mee vanaf hun tribune), hebben we sinds drie jaar een moderne vouwwagen: die staat in 15 minuten (ik overdrijf niet). Ideaal. En we zijn nog steeds getrouwd!

Contact

Mijn reis naar meer balans in mijn leven en dichter bij mezelf komen, verwerk ik in de verhalen die ik per handwerkproject vertel. Ik hoop je daar mee te inspireren, op ideeën te brengen. Verder hoop ik natuurlijk ook dat ik je kan verleiden om een product bij mij te bestellen of dat je een keer aanhaakt bij een Lol met Wol!

Sociale media

Op Instagram neem ik je mee op de wandelingen die ik maak, in de boeken die ik lees, naar de plekken die ik ontdek en uiteraard laat ik de MMs zien die ik maak.

Op Facebook, ligt de focus meer op de MMs die ik maak, de garens die ik gebruik en de zogenaamde tussenstand.

 

Groetjes!

Madelon