Gehaakte accessoires en kleding

Bestellen?

Alle creaties kun je bij mij bestellen en op maat laten maken. Ik noem ze de ‘MMs’. Het leuke van een ‘MM’ is, dat je een product helemaal naar wens kunt laten maken, helemaal voor jou! Of voor degene die je een mooi, handgemaakt cadeau wilt geven. En je kunt natuurlijk ook een MM bestellen zoals ik die hier heb gepost.

Laat me weten wat je wensen zijn via het contactformulier en dan kijken we samen of we je ideeën kunnen omzetten naar een echte ‘MM’.  Houd er rekening mee dat ik altijd een maaktijd nodig heb, en dat iets dus niet meteen af is.

Handwerken kost tijd

Alvast een opmerking vooraf: handwerken kost tijd. Dus afhankelijk van je wensen kan het soms even duren voordat jouw ‘MM’ af is. Als je bijvoorbeeld een deken bestelt, en die over een week wilt hebben, dan gaat dat niet lukken – denk eerder aan drie maanden. Een tasje of een kaarsenhouder lukt meestal wel weer in een week. 

Voor de zekerheid heb ik een paar afspraken vastgelegd.

   

   

  Privacy

  MadelonMaakt gaat zeer zorgvuldig om met jouw gegevens en deelt deze alleen met de volgende partijen om de inhoud te analyseren en te optimaliseren:

  • MadelonMaakt maakt gebruik van Google Analytics die cookies plaatst om jouw voorkeuren te bepalen. Je kunt deze cookies op elk moment uitzetten of wissen door de browser settings te wijzigen.
  • Als je je inschrijft voor de updates deel je jouw e-mailadres met WordPress, via wie de automatische updates worden verstuurd
  • Als je een reactie op een van de artikelen plaatst wordt jouw mailadres gevraagd. Deze adressen deel ik met niemand.
  • Als je je gegevens achterlaat via het reactieformulier, dan gebruik ik jouw gegevens alleen voor die betreffende vraag of bestelling. Ik deel de gegevens verder met niemand.

  Gehaakte babydekentje
  Gehaakt babydekentje